Hans Christian Andersen og Europas børn (22)

H.C. Andersen og Europa: Afslutning

Post scriptum

Disse første – beskedne – forslag til emnearbejder, der ligger inden for rammerne af Andersenfellowship vil forhåbentlig kunne følges op af andre.

Vi håber selv at få lejlighed til at udarbejde mere materiale, lige som vi vil glæde os til at få gode ideer og inspiration fra andre kolleger i Holland, Tyskland, Spanien, Frankrig, Italien, England, Danmark – og med tiden måske flere europæiske lande.

Andersenfellowship er en realitet. Det har aldrig været en grim ælling, men det vil med sikkerhed blive en smuk svane.

Efterskrift 14. marts 2004

Desværre blev Andersenfellowship aldrig ført til ende. Dette skyldes forskellige årsager. For 10 år siden var det svært , at holde sammen på organisationen, særlig da email og www var i sit vordende i fohold til de forskellige landes skoler. Forudsætningerne for en gennemførelse af projektet var, at de klare aftaler mellem lande og skolerne blev overholdt.

Desværre overholdt den engelske skole Goldings Middle School ved Sue H. Pearson og Terry Waller aldrig deres aftaler vedrørende formidling af undervisningsmateriale. Dette og andre årsager betød, at projektet stoppede…desværre. Men mens det stod på var det et godt og inspirende projekt.

Lars Bjørnsten Spurvelundskolen i Odense

Sider:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22