Oversigt H.C. Andersen Festivals

hca-festival2

Wonderful  H.C. Andersen Festivals   –   Alt kan ske i Odenses gader og stræder

H.C. Andersen Festivalen finder sted i Odense uge 34  

Se mere om festivalen de forskellige år:   2013      2014    2015    2016    2017   2018   2019   2020    2021    2022     2023    2024  (Tryk på årstal)

H.C. Andersen universet

H.C. Andersen Festivalen aktiviteter skal følge H.C. Andersen universet, som skal skabe et genkendeligt H.C. Andersen univers for folk igennem kulturelle og festlige begivenheder, der skal være med til at øge kendskabet til Odense både nationalt og internationalt. H.C. Andersens univers er eventyr, fantasi, oplevelse og forundring.

I den moderne udgave af H.C. Andersens univers indgår syv værdier. H.C. Andersen er som mønsterbryder med til at skabe et socialt og kulturelt mønsterbrud i forhold til sin barndom og opvækst. Han er desuden den rastløse og rejsende. Der skal ske noget og dette kan ske gennem kulturelle oplevelser og rejser. Tingenes magi – ting tillægges menneskelige egenskaber. Andersen har egenskaber til at fantasere og evnen til at forudse det uventede. H.C. Andersen søger efter sin identitet og søger desuden efter at blive anerkendt, som den han var. Han brugte ironien, som redskab til at fjerne magten og fjerne tomme traditioner, for at vise nye veje i livet.

  1. Mønsterbryderen
  2. Den rastløse og rejsende
  3. Tingenes magi
  4. Fantasi og evnen til at forudse det uventede
  5. At søge identitet
  6. Anerkendelsestemaet
  7. Ironiens mesterskab og oplevelsen

Andet

Festival hjemmeside

Links til andre Andersen festivals

Foto Lars Bjørnsten Odense

HCA festival, H.C. Andersen Festival, H.C. Andersen Festival, H.C.A festival, H.C. Andersen days, Odense, Hans Christian Andersen Festival, HCA Festival, H.C. Andersen Festival, H.C. Andersen Festival, H.C.A Festival, H.C. Andersen Festivals, HCA-festivals.