H.C. Andersen Spillet (3)

© Jesper Deleuran 2005

Eksempler på spillekort fra H.C. Andersen spillet, smukt udført af tegneren Jesper Deleuran . Ovenfor ses to illustrationer fra H.C. Andersens eventyr “Den grimme ælling” med teksten: “Det er kønne børn. Alle sammen kønne på nær en, den er ikke lykkedes” sagde den gamle and.” samt en illustration fra eventyret om “Den lille Havfrue” med følgende tekst:”Hendes hud var så klar som et rosenblad, hendes øjne så blå som den dybeste sø, men som alle de andre havde hun ingen fødder, kroppen endte i en fiskehale.”

H.C. Andersen Spillet skulle være et brætspil for hele familien. Desværre er spillet aldrig kommet i handlen. Dette have initiativtagerne og Jesper Deleuran håbet på, men det skete ikke. Derfor er det kun muligt, at se det på nettet i dag. Her på sitet vises eksempler på spillet, men vil du se mere så se på Jesper Deleurans hjemmeside her!

Eksempler på spillekort fra H.C. Andersen spillet smukt udført af tegneren Jesper Deleuran . Ovenfor ses illustrationer fra H.C. Andersens eventyr “Ole Lukøje” med teksten: “Under hver arm holder han en paraply, en med billeder på, og den sætter han over de søde børn, og så drømmer de hele natten de dejligste historier.” samt fra eventyret “Den lille pige med svovlstikkerne” med følgende tekst:” Den lille pige syntes hun sad foran en stor jernkakkelovn med blanke messingkugler og messingtromle.” Se meget mere på nedenstående sider.

Sider:  0   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12