H.C. Andersen Spillet (6)

© Jesper Deleuran 2005

På denne side ses eksempler på spillekort fra H.C. Andersen spillet. Alle smukt udført af tegneren Jesper Deleuran. Ovenfor ses illustrationer fra H.C. Andersens eventyr “Elverhøj” med teksterne: “De kunne godt forstå hinanden, for de talte firbene-sproget.” samt teksten “Nu galer hanen”,” sagde den gamle elverpige.”Nu må vi lukke vinduesskodderne, så solen ikke brænder os inde.” Og så lukkede højen sig.

H.C. Andersen Spillet skulle være et brætspil for hele familien. Desværre er spillet aldrig kommet i handlen. Dette have initiativtagerne og Jesper Deleuran håbet på, men det skete ikke. Derfor er det kun muligt, at se det på nettet i dag. Her på sitet vises eksempler på spillet, men vil du se mere så se på Jesper Deleurans hjemmeside her!

Ovenfor ses spillekort fra H.C. Andersen spillet med illustrationer fra H.C. Andersens eventyr “Hvad fatter gør er altid det rigtige” med teksterne: “I grunden var det rigtigere af os at holde får, end holde ko. Skal vi bytte?” samt “Men fåret har jeg byttet bort for en gås!” “Skal vi virkelig have Mortensgås i år, lille fatter! Du tænker altid på at fornøje mig! Det er en yndig tanke af dig!”

Sider:  0   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12