H.C. Andersen Spillet (5)

© Jesper Deleuran 2005

På denne side ses eksempler på spillekort fra H.C. Andersen spillet. Alle smukt udført af tegneren Jesper Deleuran. Ovenfor ses illustrationer fra H.C. Andersens eventyr “Det er ganske vist” med teksterne: “Og lige oven over hønsene sad uglen med ugle-mand og ugle-børn. De havde skarpe ører i den familie” samt teksten “En lille fjer kan nok blive til fem høns”

H.C. Andersen Spillet skulle være et brætspil for hele familien. Desværre er spillet aldrig kommet i handlen. Dette have initiativtagerne og Jesper Deleuran håbet på, men det skete ikke. Derfor er det kun muligt, at se det på nettet i dag. Her på sitet vises eksempler på spillet, men vil du se mere så se på Jesper Deleurans hjemmeside her!

Ovenfor ses spillekort fra H.C. Andersen spillet med illustrationer fra H.C. Andersens eventyr “De vilde svaner” med teksterne: “De blev til elleve dejlige vilde svaner” samt “Hun kastede elleve skjorter hen over svanerne, og der stod elleve dejlige prinser, men den yngste havde en svanevinge i stedet for en arm, for der manglede et ærme i hans skjorte.”

Sider:  0   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12