H.C. Andersen Spillet (9)

© Jesper Deleuran 2005

På denne side ses eksempler på spillekort fra H.C. Andersen spillet. Alle smukt udført af tegneren Jesper Deleuran. Ovenfor ses illustrationer fra H.C. Andersens eventyr “Nattergalen” med teksterne: “Og i titel var den steget til “Højkejserlig natbord-sanger.”” samt teksten “Der boede nattergal, der sang så velsignet, at selv den fattige fisker, der havde så meget andet passe, lå stille og lyttede.”

H.C. Andersen Spillet skulle være et brætspil for hele familien. Desværre er spillet aldrig kommet i handlen. Dette have initiativtagerne og Jesper Deleuran håbet på, men det skete ikke. Derfor er det kun muligt, at se det på nettet i dag. Her på sitet vises eksempler på spillet, men vil du se mere, så se på Jesper Deleurans hjemmeside her!

Ovenfor ses spillekort fra H.C. Andersen spillet med illustrationer fra H.C. Andersens eventyr “Prinsessen på ærten” med teksterne: “Så kom han da hjem igen og var så bedrøvet, for han ville så gerne finde en virkelig prinsesse” samt “Jeg har næsten ikke lukket mine øjne den hele nat! Gud ved, hvad der har været i sengen?”

Sider:  0   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12