H.C. Andersen Spillet (4)

© Jesper Deleuran 2005

På denne side ses eksempler på spillekort fra H.C. Andersen spillet. Alle smukt udført af tegneren Jesper Deleuran. Ovenfor ses illustrationer fra H.C. Andersens eventyr “Store Claus og lille Claus” med teksterne: “Så hjalp store Claus ham igen med alle sine fire heste, men kun en gang om ugen og det var om søndagen” samt med teksten “Hu! sagde bondemanden,”det var fælt! I må vide, at jeg ikke kan tåle at se degne.”

H.C. Andersen Spillet skulle være et brætspil for hele familien. Desværre er spillet aldrig kommet i handlen. Dette have initiativtagerne og Jesper Deleuran håbet på, men det skete ikke. Derfor er det kun muligt, at se det på nettet i dag. Her på sitet vises eksempler på spillet, men vil du se mere så se på Jesper Deleurans hjemmeside her!

Ovenfor ses spillekort fra H.C. Andersen spillet med illustrationer fra H.C. Andersens eventyr “Den flyvende Kuffert” med teksten: “Det var en løjerlig kuffert. Så snart man trykkede på låsen, kunne kufferten flyve” samt “Hun var så dejlig, at købmandssønnen måtte kysse hende.”

Sider:  0   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12