H.C. Andersen Spillet (10)

© Jesper Deleuran 2005

På denne side ses eksempler på spillekort fra H.C. Andersen spillet. Alle smukt udført af tegneren Jesper Deleuran. Ovenfor ses illustrationer fra H.C. Andersens eventyr “Snedronningen” med teksterne: “Om sommeren kunne de i et spring komme til hinanden, om vinteren måtte de først de mange trapper ned og de mange trapper op.” samt teksten “Slottets vægge var af den fygende sne, og vinduer og døre af de skærende vinde.”

H.C. Andersen Spillet skulle være et brætspil for hele familien. Desværre er spillet aldrig kommet i handlen. Dette have initiativtagerne og Jesper Deleuran håbet på, men det skete ikke. Derfor er det kun muligt, at se det på nettet i dag. Her på sitet vises eksempler på spillet, men vil du se mere så se på Jesper Deleurans hjemmeside her!

Ovenfor ses spillekort fra H.C. Andersen spillet med illustrationer fra H.C. Andersens eventyr “Snemanden” med teksterne: “Det skrupknager i mig, så dejligt koldt er det” samt “Ser en kakkelovn så dejlig?” spurgte snemanden.”Ligner den mig?”

Sider:  0   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12