Nordlys på Tenerife, H.C. Andersen og Tarup Skole (3)

nordlys

Nordlys på Tenerife. Af Nikolaj P. og Sebastian K.

H.C. Andersen Festivals i Odense havde i uge 34 2015 med flere 5. klasses elever fra skoler i Odense lavet en spændende udstilling i Kunstbygningen Filosoffen. H.C. Andersen temaet har været at skabe værker ud fra værdiordene “Mønsterbryder” og “At søge identitet”. “Nordlys på Tenerife” er et af de flotte arbejder, som eleverne i 5. klasse på Tarup Skole Odense havde udstillet.

“”Nordlys på Tenerife”. Det handler om at skille sig ud og være mønsterbryder. Her er det nordlyset, der er brudt ud af sine faste mønstre i norden og har forvildet sig syd på mod ækvator. Klimaforandringer, der fotodokumenteres af person, man kan se skyggen af.” Af Nikolaj P. og Sebastian K.

Tarup Skole Odense. Vi spørger konstant os selv, hvem er jeg? Måske skulle vi hellere spørge, Hvem er du? For at bryde med selvoptagetheden og udfordre identitetsopfattelsen. Udstillingen spænder bredt over værdiordene, som bl.a. Tarup Skole har fortolket. Deres tanker og iderigdom mundede ud i spændende og abstrakte billeder, der udfordrer ens fortolkningskundskaber.

Foto m.m. Lars Bjørnsten Odense 2015

Sider: 0   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11