H.C. Andersen i fantasien – på flugt fra? (5)

1-tarup-hca

H.C. Andersen i fantasien – på flugt fra? 

H.C. Andersen Festivals i Odense havde i uge 34 2015 med flere 5. klasses elever fra skoler i Odense lavet en spændende udstilling i Kunstbygningen Filosoffen. H.C. Andersen temaet har været at skabe værker ud fra værdiordene “Mønsterbryder” og “At søge identitet”. Ovenstående er et af de flotte arbejder, som eleverne i 5. klasse på Tarup Skole Odense havde udstillet.

H.C. Andersen i fantasiens verden med nogle af sine eventyr bl, a.  Ole Lukøje, Sommerfuglen, Den lille Havfrue, Den grimme ælling, Sommerfuglen, Tommelise.  Udført på en kreativ måde med aviser, træstykker,ispinde, piberensere, papkugler og forskellige tekstiler. H.C. Andersen i virkeligheden, i fantasien eller på flugt. Hvem er du?

Tarup Skole Odense. Vi spørger konstant os selv, hvem er jeg? Måske skulle vi hellere spørge, Hvem er du? For at bryde med selvoptagetheden og udfordre identitetsopfattelsen. Udstillingen spænder bredt over værdiordene, som bl.a. Tarup Skole har fortolket. Deres tanker og iderigdom mundede ud i spændende og abstrakte billeder, der udfordrer ens fortolkningskundskaber.

Foto m.m. Lars Bjørnsten Odense 2015

Sider: 0   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11