Det blå Æble og H.C. Andersen (8)

1-trae

Det blå æble!

H.C. Andersen Festivals i Odense havde i uge 34 2015 med flere 5. klasses elever fra skoler i Odense lavet en spændende udstilling i Kunstbygningen Filosoffen. H.C. Andersen temaet har været at skabe værker ud fra værdiordene “Mønsterbryder” og “At søge identitet”. “Det blå æble” er et af de flotte arbejder, som eleverne i 5. klasse på Tarup Skole Odense havde udstillet.

Kan du finde det blå æble? Det sidder godt fast på den ellers tørre gren, og det stråler stadig friskt. At være den man er og skille sig ud fra mængden, er ingen skam,tværtimod. “Det Blå Æble” handler netop om at tro på sig selv, selvom man ikke ligner alle andre, at holde fast i den man er, selv når andre falder fra. Af Magnus og Sebastian E.

Tarup Skole Odense. Vi spørger konstant os selv, hvem er jeg? Måske skulle vi hellere spørge, Hvem er du? For at bryde med selvoptagetheden og udfordre identitetsopfattelsen. Udstillingen spænder bredt over værdiordene, som bl.a. Tarup Skole har fortolket. Deres tanker og iderigdom mundede ud i spændende og abstrakte billeder, der udfordrer ens fortolkningskundskaber.

Foto m.m. Lars Bjørnsten Odense 2015

Sider: 0   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11