H.C. Andersen Festspillene Odense 2017 “Den lille havfrue” (1)

H.C. Andersen Festspillene Odense 2017 “Den lille havfrue”.

H.C. Andersen Festspillene Odense opfører i 2017 musicalen om “Den lille havfrue”. En musical, frit efter H.C. Andersens eventyr af samme navn. Dette sker traditionen tro på friluftsscenen i Den fynske Landsby. Der er tale om en nyskreven eventyrlig udgave af  “Den lille havfrue” med tekst og musik af Carsten Friis og Michael Salling.

Forestillingen er i perioden 12. juli til 5. august 2017 dagligt kl. 16.00. Kom i god tid for at få en god plads! Billetter kan købes på nettet. Billetter her! eller ved indgangen til Den fynske Landsby. Pris Voksne 120 kr. og børn 60 kr. Billetten giver adgangen til Den fynske Landsby hele dagen. Billeder m.m. fra andre års opførelser kan ses her!.

H.C.Andersen Festspillene skriver om forestillingen: “Det er et skønt univers, vi skal udforske og lege med – at tænke sig at få lov til at dykke ned under den blå overflade og få et indblik i alle havets hemmeligheder. Der er lavet mange og gode teater- og musicalversioner af ”Den lille Havfrue”, og vi glæd er os til at bidrage til rækken af disse med vores helt egen udgave – en udgave der er langt mere ”Andersensk” end Disney-agtig.” . Mød op og få en uforglemmelig oplevelse med masser af børn og unge, sang og musik. Kilde H.C. Andersen festspillene i Odense. Se billeder fra forestilingen i 2017 på siderne nedenunder!

Sider: 0  1  2  3  4  5