Eventyrtunnellen mellem Overgade og Vestergade i Odense

DSC_4027

Eventyrtunnellen mellem Overgade og Vestergade i Odense

“Gå nedenom på vejen hjem fra byen” lød budskabet fra Torben Iversen alias H.. Andersen fra H.C. Andersen Paraden. Da han den 14. maj 2016 lancerede den nye kunstudstilling i den glemte gangtunnel under den ny lukkede Thomas B. Thrigesgade. Det er projektet “Fra Gade til By” der har sponsoreret 20.000 kr til workshoppen. Der er nedgang til det underjordiske galleri  “Eventyrtunellen” ved kommunens røde infoboks samt på den anden side af den lukkede Thomas B. Thriges gade ved Overgade. Desuden er det muligt at komme ind i tunnelen ved fra Fisketorvets parkerings-kælder.

Temaet er H.C. Andersen eventyret “Fyrtøjet”, som jo også foregår i det  underjordiske. Heksen hejser soldaten ned i et mørkt hul i det huletræ der er på jorden. Vi ved alle sammen fra eventyret Fyrtøjet, at soldaten åbner tre døre i den store oplyste underjordiske gang. med over 100 lamper. Vi ved, hvad der findes bag de tre døre! Men hvad gemmer sig bag de 27 andre ståldøre? Brug din kreativitet og giv et bud på hvad eventyret bringer bag dørene! Se værker af blandt andre Sharareh H Ebrahimi, Katarzyna Januszkiewics, Anna Johanne Iversen, Dorte og Sofie Gutt Andersen, Rosanna Sloth, Sille Jensen, Mie og Emma, Emma Hannibal-Bach, Luna Mannerup, Ester L K Bentzen, Gitte Irene Andersen, Alma Ibenholt, Maja Rasmussen, Helena Jensen, Bo Frimodt, Malene Ilskov, Sonja My Salling, Susan Sylvest Hansen, Sofie Bartholm, Emilie Lind.

DSC_3998

Eventyr under jorden i Thomas B. Thrigesgade

En af kunstnerne i færd med at færdiggøre et mod med “Den lille Havfrue”. Ved siden af ses et motiv med “Den lille pige med Svovlstikkerne. Der er mulighed kunstens frie udfoldelse for amtører, professionelle, unge som ældre. Gangtunnelen fjernes  til efteråret i forbindelse med byudviklingen i Odense. Så det er nu der er mulighed for at se kunsten! Se flere billeder nedenfor!

Foto Lars Bjørnsten 13. og 14. maj 2016

Sider: 0   1  2  3