Det Eventyrlige Telt og oplevelser for alle i Odense (2)

dsc_6987

H.C. Andersen i det Det Eventyrlige Telt på Klosterbakken i Odense

De studerende fra pædagoguddannelsen i Odense har lavet en projektbeskrivelse af deres aktiviteter i “Det Eventyrlige Telt”. Nedenfor kan du se, hvilke overvejelser de studerende har gjort sig inden aktivternes udførelse under H.C. Andersen Festivals 2016.

Sanseteltet

Aktivitetsteltet er særligt tiltænkt børn og unge med nedsat funktionsevne, der indeholder sanseoplevelser, fortælling og fordybelse for alle. Teltet bliver opdelt i 3 områder:

Et område med en scene, hvor der vil være et teaterstykke. Stykket er sammensat af flere forskellige eventyr og vil foregå på gulvet, i øjenhøjde med publikummerne. Vi vil lave et univers i form af skyer på himlen, baggrund i bevægelse samt en grusvej hvor stykket skal tage plads. Teaterforestillingen skal være en form for dialogisk læsning.

Derudover vil der være 2 sanseområder:

  • I det ene sanseområde vil der være føle og sanse-kasser, hvor man kan gå på opdagelse og få stimuleret sanserne.
  • I det andet vil det være et sanselaboratorium, hvor man vil kunne eksperimentere med forskellige ting.

Herudover vil der være en lang container uden for teltet, hvor man kan gå på opdagelse.

En oplevelse for alle

Projektet er frivilligt, med henblik på at udfordre os som pædagogstuderende, samt give et indspark i de unge menneskers hverdag. Vores formål med projektet, er at skabe noget nyt, spændende og innovativt for børnene – de unge.

Vores fokus har været at få stimuleret så mange sanser som muligt hos de besøgende, men dog også med fokus på at det er noget alle kan være med til, i større eller mindre grad. Her er ingen lukkede døre, så man kan hygge sig og flytte rundt som man har lyst til. Vi skaber et frirum hvor børn og unge med nedsat funktionsevne kan komme og få en god oplevelse og hygge sig sammen. Vi glæder os til at se jer.

Sider:  0   1  2  3  4  5  6  7