Den lille pige med svovlstikkerne – anno 2014 (1)

fogm-pige-svovlstik1

H.C. Andersens eventyr “Den lille pige med svovlstikkerne”. Anno 2014

De studerende på Erhvervsakademiet Lillebælt til Multimediedesigner Film & Animation har i 2014 på fineste vis lavet filmene, som et skoleprojekt, hvor man skal skabe figurer og animere et af H.C. Andersens eventyr og fremvise det med lasereffekt under H.C. Andersen Festivals 2014. Projektet har været opdelt i to grupper af film: Et familieprogram med 3D eventyr film og et voksenprogram med 3D eventyrfilm.

Gruppen der har lavet denne video består af tre medlemmer: Lisa Joan Hansen Julie Glasdam Jensen Jakob Skov Iversen. Foto er stilbilleder fra filmen om: Den lille pige med svovlstikkerne (familieprogram). Det er ikke lykkes at finde videoen på www.

fogm-pige-svovlstik2b

Des studerende skriver i deres rapport bl.a.”… Man kunne næsten have undt ham (H.C. Andersen) at leve i dag med levende billeder, tv og internet. Tænk, hvordan han kunne have nået ud til verden ved at fortælle sine historier ved hjælp af nutidens medier. Han kunne have ramt hele Jordens befolkning i et hug”
H.C. Andersen er måske nok den største forfatter nogensinde og med dette citat i baghovedet beskriver det, hvordan vi som nutidens kreative multimedie designere, kan gøre et gammelt, men interessant brand moderne ved afbenyttelse af nytænkende fortælleteknikker samt brugen af forskellige medier …”

Kilde: Rapport                        Lars Bjørnsten Odense

Se mere om HCA festivalugen 2014 her!

Sider:  0   1  2