“Den lille havfrue og havet” (2)

1-DSC_9917

Drenge og piger i livlig aktivitet i  børnekulturhuset “Fyrtøjet” 2013. Foto Lars Bjørnsten Odense

 Velkommen til en dag udover det sædvanlige i Fyrtøjet!

Dyk ned under overfladen i eventyret om Den Lille Havfrue når du besøger Fyrtøjet. Et eventyr der i høj grad handler om længsel. Om at befinde sig borte fra sine drømmes sted. Om ikke at være sikker på, hvor man hører til. Om måske ikke altid at vide, hvem man er. Samtidig er det en fortælling om kærlighedens stærke kræfter.

Her hos os udspiller eventyret sig i et forunderligt Rige Under Havet som i lige grad taler til både drenge og piger ved hjælp af et stærkt poetisk og magisk udtryk i den store scenografi – med blandt andet havdyr, ejendommelig planter, sunkne skibe og sælsomme væsener alt sammen ledsaget af lys og lyde som inspirerer og vækker Jeres lyst til at lege.

Hele familien finder uforstyrret plads til fordybelse, når vi sluser Jer ind i eventyrets verden. Når I besøger os sammen, er der flere forskellige aktiviteter I kan opleve i Jeres eget tempo. Nyd den levende fortælling. Bliv forvandlede i Det Magiske Klædeskab. Tag på opdagelse over og under havets overflade. Lad dagens indtryk komme til udtryk i Atelieret og tag jeres billeder og kreative ting med hjem.

Ind i mellem kan I også nyde jeres medbragte mad enten inde eller ude på græsset i Lotzes Have. Jeres billet gælder hele dagen, og I bestemmer selv hvor længe et besøg skal vare. Fyrtøjets eventyr-piloter er altid klar til at hjælpe Jer rundt på opdagelsesrejsen.¨

Vi glæder os til at genopdage H. C. Andersens Eventyr sammen med jer – gør I ?

Kilde: www. fyrtoejet.com

Sider:  0   1  2   4  5  6  7  8  9