H.C. Andersen Festspillene 2021 “Tommelise”

 

H.C. Andersen Festspillene 2021 “Tommelise”

Kom og oplev den dejlige musical om Tommelise, der må så grueligt meget igennem, inden hun finder roen og lykken. Det er utrolig fascinerende, når den gode H.C. Andersen tager os med på den hæsblæsende rejse i dyrenes rige.
Vi kender edderkopperne, myrerne, skrubtudserne, muldvarperne, musene og sommerfuglene – det er alle dyr, som vi mennesker bevæger os iblandt, og som vi sædvanligvis er overlegne. Men i Tommelise er det anderledes – kom og se hvorfor!

De medvirkende blev fundet for mere et år siden fundet. Og alle børn og unge var klar allerede sidste sommer – men så kom COVID-19, og det hele blev aflyst. Heldigvis er de stadig klar, og nu går billetsalget i luften – for til sommer skal der laves stor eventyrmusical i Den Fynske Landsby.

Da vi ikke kender alle restriktioner endnu, sælger vi fra start et mindre antal billetter pr. dag end vi plejer, men vi lover at sætte flere til salg, hvis det bliver en mulighed.

Tommelise har premiere den 14. juli 2021 og spiller frem til den 7. august 2021 i Den Fynske Landsby i Odense. Der spilles hver dag klokken 16.00. Desuden spilles en formiddagsforestilling den 4. august 2021 kl. 11.00.

Billeder m.m. fra andre års opførelser kan ses her!

I tilfælde af aflysning: Skulle det meget sjældne tilfælde opstå, at en forestilling aflyses, så vil gæster samme dag på stedet kunne få udleveret en erstatningsbillet til en anden forestilling. Der udleveres ikke erstatningsbilletter på andre tidspunkter. Der ydes ikke erstatningsbilletter ved forsinkelser

Køb dine billetter til Tommelise her