H.C. Andersen Spillene plakat 1992 “Kejserens nye Klæder”

H.C. Andersen Spillene plakat 1992 “Kejserens nye Klæder” 

– Kejserens nye Klæder. 15. juli –  09. august 1992. Alle forestillinger spilles kl. 16.00. Billetsalg: Odense Turistforening, Rådhuset, Odense Tlf. 66127520 samt ved indgangen til Den fynske Landsby (særligt billethus).

H.C. Andersen Festspillene finder sted hver sommer med et eller flere af H.C. Andersens eventyr som tema. I forbindelse H.C. Andersen Festspillenes 50 års jubilæum i 2014 var der en jubilæumsudstilling  i Den Fynske Landsby i Odense. Her  blev udstillet forskellige effekter herunder forsiderne af programmerne. Disse er her på sitet vist som plakater for de enkelte år fra starten i 1965 og frem til i dag. Ligesom plakaterne har undergået en udvikling, således har også festspillene udviklet sig fra fortidens mimeteater til nutidens store musicals. Alt dygtigt fremført af børn og unge med musik, sang og dans i eventyrlige kostymer og med festlige og farvestrålende kulisser, som baggrund på scenen i Den Fynske Landsby. Kilden til plakaterne er H.C. Andersen Festspillene i Odense.

Du kan se mere om H.C. Andersen Festspillene i Odense samt en fortegnelse over alle plakaterne fra starten i 1965 og frem til i dag – HER!

Lars Bjørnsten Odense