Plakat 2001 “Klods Hans” H.C. Andersen Festspillene.

H.C. Andersen Festspillenes plakat 2001 “Klods Hans” 

– Klods Hans. 18. juli –  12. august 2001. Friluftsteatret i Den fynske Landsby. Daglig kl. 16.00. Billetpriser: Børn 35 kr. – Voksne 60 kr. Billetsalg ved indgangen til Den fynske Landsby (særligt billethus).

H.C. Andersen Festspillene finder sted hver sommer med et eller flere af H.C. Andersens eventyr som tema. I forbindelse H.C. Andersen Festspillenes 50 års jubilæum i 2014 var der en jubilæumsudstilling  i Den Fynske Landsby i Odense. Her  blev udstillet forskellige effekter herunder forsiderne af programmerne. Disse er her på sitet vist som plakater for de enkelte år fra starten i 1965 og frem til i dag. Ligesom plakaterne har undergået en udvikling, således har også festspillene udviklet sig fra fortidens mimeteater til nutidens store musicals. Alt dygtigt fremført af børn og unge med musik, sang og dans i eventyrlige kostymer og med festlige og farvestrålende kulisser, som baggrund på scenen i Den Fynske Landsby. Kilden til plakaterne er H.C. Andersen Festspillene i Odense.

Du kan se mere om H.C. Andersen Festspillene i Odense samt en fortegnelse over alle plakaterne fra starten i 1965 og frem til i dag – HER!

Lars Bjørnsten Odense