HCA festivals: Sct. Hans Skoles udstilling i 2016

Sct. Hans Skoles udstilling i 2016 

I forbindelse med H.C. Andersen Festivals 2016 har der været en inspirerende udstilling i kunstbygningen Filosoffen i Odense udført af elever fra billedkunstklasser fra skoler i Odense Kommune. Der var udstillet værker i relation til emnet: “Fantasi og evnen til at forudse der uventede”. Eleverne har skulle beskrive proces og produkt i forbindelse med projektet. Her på sitet bringes eksempler på de mange fine kunstværker, som eleverne har lavet.

Skole: Sct. Hans Skole  Klasse: 5y

1. Hvad har været jeres overordnede projekt? Den uforudsigelige H.C. Andersen.
2. Hvordan har I forholdt jer til H.C. Andersen – og temaet Fantasi og evnen til at forudse det uventede? Vi troede det bare var at lave nogle lerfigurer, der så blev smidt ud …… men så blev det rigtigt spændende!
3. Hvad vil I kommunikere (sige) med jeres udstilling? Vi har lavet noget uforudsigeligt, anderledes og kreativt over kendte og ukendte H.C. Andersen eventyr.
4. Hvilke udtryksformer ( fx grafik, tegning, maleri) og materialer har I valgt at arbejde med – og hvorfor dette valg? Vi havde et aftalt projekt med ler – og så kom H.C. Andersenprojektet!!!!!
5. Beskriv overordnet jeres proces, Hvilke faser har I været igennem? (Hvad har I lavet og i hvilken rækkefølge)  Læst og tegnet H.C. Andersens eventyr. Lavet skitser, lerarbejde, glasering.
6. Hvad har I opdaget – lært i projektet? At bruge vores fantasi på en anderledes og mere kreativ måde.
7. 2-3 citater fra elevene om arbejdet med projektet: “Spændende projekt”, “Sjovt projekt”,”Vi lærte en hel masse ukendte eventyr”.

Se Sct. Hans Skoles udstilling i 2016 her!