Kunstudstilling H.C. Andersen Festivals 2016 i Filosoffen Odense

1-skygge-mand

Fra børnenes udstilling i 2015. “De to masker” Rasmus og Hjalte

H.C. Andersen Festivals finder som sædvanlig sted i uge 34 og det første tiltag er at indkalde kunstværker til den store eventyrlige, åbne og censurede kunstudstilling i kunstbygningen Filosoffen. Der stiles følgende krav til værkerne:

  • Værkerne kan frit fortolkes, men skal relatere sig til et af eller flere af de 7 værdiord, som H.C. Andersen Festivals har udvalgt til årets udstilling. Disse ord er: Mønsterbryderen, Den rastløse og rejsende, Tingenes magi, Fantasi og evnen til at forudse det uventede, At søge identitet, Anerkendelsestemaet, Ironiens mesterskab og oplevelsen.
  • Målet for værkerne collager, malerier, skulpturer m.m. må max. være 80 cm på alle ledder.
  • Foto af værket skal indsendes senest den 1. juni 2016 til Filosoffen
  • Censurkomiteen bestående af Mads Damsbo Brandt, Billedhugger Allan Stabell, Billedhugger Lisbeth Berens Bang, Per Rasmus Lind fra Galleri Rasmus, vælger værkerne til udstillingen.
  • Evt. spørgsmål om udstillingen kan rettes til 63750890

Der er fine præmier til 1, 2 og 3 præmie. Desuden uddeles publikumsprisen Surprise. Det er altid meget spændende og inspirerende af se denne udstillingen, som man ikke bør gå glip af. I kælderetagen er der igen i år en kunstudstilling med værker lavet af børn. Snyd ikke dig selv for at se alle de kreative fantastiske værker som skoleelever fra Odenses 5 klasser sammen med deres lærere har udført. Elevernes værker skal ses udfra  “Fantasi og evnen til at forudse det uventede”. Glæd dig. Se billeder fra kunstudstillingen i 2015 her!

Se mere om H.C. Andersen Festivals Odense 2016 her!

Lars Bjørnsten Odense