Grenadines: HC. Andersen “Hvad Fatter gjør er altid det Rigtige” 1987

grenadinehvad-fatter

Grenada Grenadines: HCA “Hvad Fatter gjør er altid det Rigtige” 1987 

Dette frimærke “Hvad Fatter gjør er altid det Rigtige” er et af en serie fra Grenada Grenadines, som er udstedt den 16. november 1987 i forbindelse med “Hafnia 87” og “International Frimærkeudstilling” i København. På mærkerne ses H. C. Andersens eventyr illustreret med Walt Disney figurer, som bl.a. Anders And, Mickey Mouse, Minnie Mouse og Fedtmule.

Grenadinerne er en lille østat ved Saint Vincent i den østlige del af det Caribiske Hav ved grænsen til Atlanterhavet og er en del af de små Antiller. Udover hovedøen Saint Vincent hører der 31 små øer til staten. Staten hører administrativt under Grenada. Siden 1973 er der udstedt mere en 2000 forskellige frimærker til enhver lejlighed. Da der kun bor ca 6.000 mennesker på Grenada Grenadines, så der er ingen postalt behov for alle disse frimærker og derfor er de primært udgivet som samleobjekter.

De her gengivne frimærker af H.C. Andersen og hans eventyr er udgivet på www. hca.gilead.org.il og her på sitet vises det materiale, som relaterer til H.C. Andersen og hans eventyr. Kilden til materialet er hca.gilead.org.il og er udgivet under  følgende licens; “Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported ( CC BY-NC-ND 3.0 )”. Frimærkerne er ikke fremstillet i virkelig størrelse, men i en størrelse, der prøver at tydeliggøre illustrationerne på frimærket. Se flere danske HCA frimærker her!

cc-by-nc-nd-3.0-88x31

Oversigt: H.C. Andersens eventyr på frimærker