H.C. Andersen og Rosengårdcentret 2015

1-20140924_105646

Plakatsøjle om ombygning af Rosengårdcentret

 H.C. Andersen og Rosengårdcentret

Rosengårdcentret i Odense er i øjeblikket ved at blive bygget om for over 200 millioner. Byggeriet ventes færdiggjort i marts 2015. Ombygningen af det gamle Kvickly areal. Centrets nye ejere har udarbejdet et nyt brandingkoncept for Rosengårdcentret og inkluderer hvileområder og specialdesignede tapeter til hele centret med motiver inspireret af H.C. Andersens eventyr.

Ved indgangen til Rosengårdcentret er en plakatsøjle, hvor der proklameres: 

“Ombygning! Der er store planer om udvikling og løbende fornyelse af Rosengårdcentret. Første skridt bliver åbningen af den helt nye Lilla Gade, hvor der er fokus på fashion. Planen er på lang sigt, at Rosengårdcentret skal have et nyt look med udgangspunkt i en grafisk skildring af den fynske forfatter H.C. Andersens verdensberømte eventyr. De grafiske elementer kombineres med moderne skandinavisk arkitektur og løfter dermed Rosengårdcentret op på et helt nyt niveau. Den spændende forvandling starter i Lilla Gade.

Ny Lilla Gade

  • Nye spændende internationale og nationale butikker
  • 32 nye shop-enheder
  • Grand opening forår 2015″

Der bliver spændende at se denne udvikling med “H.C. Andersen briller”.  Et gæt på åbningen vil være omkring  H.C. Andersens fødselsdag den 2. april 2015. Det er i øvrigt ikke første gang, at Rosengårdcentret har markeret H.C. Andersen. Dette skete ved en storstillet udsmykning af centret i anledning af 200 året for eventyrdigterens fødseldag i 2005. Dette kan du se mere om her!  Vi ser frem til H.C. Andersens 210 års fødseldag i 2015.

Lars Bjørnsten Odense 25. september 2014