Animationsfilm af eventyret “Rejsekammeraten”

fogm-rejsekamm1

En moderne fortolkning af H.C. Andersens eventyr: Rejsekammeraten

De studerende på Erhvervsakademiet Lillebælt har på Multimediedesigner Film & Animation i 2014 på fineste vis lavet filmene, som et skoleprojekt, hvor man skal skabe figurer og animere et af H.C. Andersens eventyr og fremvise det med lasereffekt under H.C. Andersen Festivals 2014. Projektet har været opdelt i to grupper af film: Et familieprogram med 3D eventyr film og et voksenprogram med 3D eventyrfilm.

Gruppen der har lavet denne film består af tre medlemmer: Cordula Vorstrup Hahn, Jonas Hedegaard Christoffersen & Wencke Luise Andresen. Foto er stilbilleder fra filmen om: Rejsekammeraten (familieprogram). Se animations filmen her!

fogm-rejsekamm3

Filmen om Rejsekammeraten er fortællingen om Johannes, der prøver at gætte hvad prinsessen tænker på. Filmen er lavet til H. C. Andersen Festivalen 2014. Laser-delen i installationen skal bruges til at understrege brugen af magi i eventyret, at Johannes’ afdøde faders spøgelse kommer og fortæller ham om prinsessen, at prinsessen slipper fri af forbandelsen, m.m.  Kilde http://jona494g.mmd.eal.dk/

fogm-rejsekamm2

 Lars Bjørnsten Odense august 2014

Se mere om HCA festivalugen 2014 her!