Eventyret “Den onde fyrste” i en børnevenlig fortolkning

fogm-d-onde-fyrste1

De studerende på Erhvervsakademiet Lillebælt har på Multimediedesigner Film & Animation i 2014 på fineste vis lavet filmene, som et skoleprojekt, hvor man skal skabe figurer og animere et af H.C. Andersens eventyr og fremvise det med lasereffekt under H.C. Andersen Festivals 2014.

Projektet har været opdelt i to grupper af film: Et familieprogram med 3D eventyr film og et voksenprogram med 3D eventyrfilm. Gruppen der har lavet “Den onde fyrste” bestod af Nicolai Rasmussen. Michael Larsen, Casper Christensen, Khend Pauner og Jannick Marcussen. Se filmen her!

fogm-d-onde-fyrste2

De studerende begrunder baggrunden for valg af eventyret “Den onde fyrste” at det er et relativt ukendt eventyr. Det er også derfor vi valgt og bruge det, da vi mener det kunne være sjovt og visse folk noget de ikke kender til. Ydermere har vi gjort eventyret børnevenligt, ved og fortolke det. Eventyret foregår nemlig i en børnehave og der er ingen vold med på nogen måde. Her vil vi gerne vise vores HC. Andersen eventyr ’Den onde fyrste’ i en børnevenlig fortolkning.

Kilde: Rappport                                 Lars Bjørnsten Odense 2014

Se mere om HCA festivalugen 2014 her!