Den lille Tommelise Rejse 2014

1-DSC_8283

Den lille Tommelise Rejse         Station 1. Tulipanen. Rejsen starter her.

 Den lille Tommelise Rejse tager dig under H.C. Andersen Festivals  18.08 – 23.08 2014 i Odense med ind i eventyret, og du oplever både de skrækkelige og de gode ting, som skete for Tommelise. Rejsen er særligt tilrettelagt for børn fra 4-10 år og deres familier. Velkommen til eventyrenes ø. Velkommen til Odense hvor verdens mest eventyrlige karakterer bor. H.C. Andersen Universe. Visit Odense – home of the Characters.

Jeg mødte tudsen, oldenborren, markmusen og muldvarpen på min vej. Vil du prøve det samme? Skriv dit mobil nr. her og få en velkomst fra Tommelise. Tommelise har modtaget dit tlf. nr. og sender dig snart en SMS. Der kan gå op til 5 minutter før du modtager svar fra Tommelise (hun er lige ved at sætte blomster i vand). Svaret fra Tommelise på sms’en var “Glæd dig til en eventyrlig rejse. Den begynder på Skt. Knuds Plads ved den store røde tulipan”. Se mere her!

Odenses børnefamilier kan glæde sig til en unik oplevelse i eventyret om Tommelise. En oplevelse som er anderledes og eksperimenterende, ligesom H. C. Andersen var det.
Rejs med ind i Tommelises oplevelser 18.-23. august – den første af flere eventyr-events fra H. C. Andersen Universe.

1-DSC_8287

 Foto Lars Bjørnsten Odense 19. august 2014