H.C. Andersen Festivals eventyrlige oplevelser i 2014

HCAfestivals-2014

H.C. Andersen Festivals fra den 16.-24. august 2014 (2015)

H.C. Andersen Festivals i Odense har tirsdag  den 26. marts 2014 afsløret festivalprogrammet for 2014. Det vil være 450 eventyrlige aktiviteter rundt om i Odense.  Alle med udgangspunkt i at skabe et genkendeligt H.C. Andersen univers for folk igennem kulturelle og festlige begivenheder, som skal være med til at øge kendskabet til Odense både nationalt og internationalt. H.C. Andersens univers er blanding af eventyr, fantasi, oplevelse og forundring. Odense vil syde og boble med eventyrlige oplevelser i gader, stræder og pladser.  Der vil være noget for enhver smag og pengepung, som bl.a. gadegøgl, teater, koncerter, kunstgade, musik, foredrag, kabaret, street Art, 3D lysshow. Området ved Brandts Klædefabrik bliver omdannet til et stort vandtema. Desuden vil der være en HCA Comedy Festival indlagt i aktiviterne.

Chefen for alle herlighederne Palle Skov Jensen glæder sig over den store opbakning som gæster, sponsorer og virksomheder har udvist. Odense har vist, at vi kan, når vi vil gøre byen til en eventyrlig by. Festivaldirektøren Peter Bøgholm finder det rigtigt med en koncentration af aktiviteterne i Odense Centrum og at det er en eventyrlig kulisse festivalen. Kongens Have i Odense  bliver igen i 2014 en smuk ramme for store musikoplevelser når bl.a. Classical Mystery Tour og Odense Symfoniorkester optræder sammen i A Tribute to the Beatles. Også TV-2 og Thomas Helmig kan opleves i haven. H.C. Andersen Festivalen er en blanding af gratis begivenheder og events. Dog er der entre til eksempelvis koncerter og udvalgte forestillinger, men langt de fleste oplevelser på festivalen er gratis. H.C. Andersen Festivals fortsætter det tætte samarbejde med eksisterende festivaler i Odense: Odense Blomsterfestival, Spoken Word Festival og Odense Internationale Film Festival. Det betyder, at der bliver kulturfest i Odense i 18 dage til august. Det glæder vi os til.

Lars Bjørnsten Odense

Kilde: Pressemeddelelse: H.C. Andersen Festivals har 450 kulturoplevelser i 2014  (26.03.2014) samt  www.hcafestivals.dk/