LEGO: “Prinsessen på ærten” 2005 (2)

5963_prins-aertenFra LEGO sæt 5963 “Prinsessen på ærten”

I serien ses en prinsesse i et flot prinsessekjole, port, madrasser, stige, taburet, stol, ært, nøgle, spejl og meget mere.

“Prinsessen på ærten” LEGO 5963

Inspirationen til legosæt nr. 5963 “Prinsessen på ærten” er hentet fra H.C. Andersens eventyr af samme navn fra 1835. Sådan ser en rigtig prinsesses soveværelse ud. Læg den lille grønne ært under madrasserne, og se, om prinsessen kan falde i søvn. I morgen ved du, om hun er en rigtig prinsesse. Smuk er hun i hvert fald i sin fl otte kjole med H.C. Andersen print. Vejledende udsalgspris: 149,75 kr.

 Baggrunden for H.C. Andersen serien

I 2005 lancerede LEGO et H.C. Andersen sortiment i Belville i anledning af H.C. Andersens 200 års fødselsdag. LEGO skulle også være med til at sætte focus på Andersens elskede eventyr. I et rigtigt eventyr optræder prinsesser. Derfor var der bl.a. mange prinsesser i H.C. Andersen serien “Belville”. I produktudviklingen er der er der lagt vægt på de internationale kendte eventyr, som blev oversat til spændende og interessante legescenarier primært for piger i alderen 5 -10.  For at få inspiration til leg er der på emballagen optrykt en lille tegneserie af et af H.C. Andersens eventyr, således at børnene kan skabe deres egne eventyr. Serien udgives ikke mere.

Kilde: LEGO

Sider:  0  1  2