Stomp-bandet HeartBeat og H.C. Andersen

Stomp-bandet HeartBeat leverede en intens, humoristisk underholdning både på Odense Havn og på Flakhaven. De fire unge mennesker leverede et sprælsk og sjovt indslag. Skaldespandene blev brugt flittigt til at slå på og til at klappe med låget. Smukt dekorerede til lejligheden

 Stomp-bandet HeartBeat leverede en intens, humoristisk underholdning både på Odense Havn og på Flakhaven. De fire unge mennesker leverede et sprælsk og sjovt indslag. Skaldespandene blev brugt flittigt til at slå på og til at klappe med låget. Skraldespandene var smukt dekorerede til lejligheden.

STOMP bygger på en sammensmeltning af to udøvende kunstarter – musik og dans, sammensat på en utraditionel måde. I STOMP benyttes bevægelsesmønstre bundet til aktiviteter som f.eks. ‘det at feje’. De funktionsbestemte bevægelser bliver til ‘rytme’- det svinger, og der opstår rytmisk/musikalsk spænding.

Læs mere om HeartBeat

Smukt dekorerede med et portræt i "papirklip" af Hans Christian Andersen omgivet af blomsterranker med forskellige eventyrfigurer, tommelsie, den etbenede soldat, storken, balletdanser, et rensdyr!-, o.s.v.

Smukt dekorerede med et portræt i “papirklip” af Hans Christian Andersen omgivet af blomsterranker med forskellige eventyrfigurer, tommelsie, den etbenede soldat, storken, balletdanser, et rensdyr!-, o.s.v.

Foto. Lars Bjørnsten Odense 2012