H.C. Andersen Festspil i Odense 2022 “Hyrdinden og Skorstensfejeren”

 

H.C. Andersen Festspillene i Odense 2022

Der er ca. 50 børn og unge med i sommerforestillingen.  Carsten Friis er instruktør. Magnus Krintel er udvalgt til at spille skorstensfejer og Victoria Ranum skal spille Hyrdinden. Julie Strange leder orkestret og det skaber en eventyrlig og fantastisk musik til årets udgave af H.C. Andersens eventyr “Hyrdinden og skorstensfejeren”.

Indgangen til sommerens forestilling “Hyrdinden og skorstensfejeren” vil være ved den gamle indgang til Den Fynske Landsby, og sker fra kl. 14.30. Premieren på Hyrdinden og skorstensfejerenden er den 13. juli og der spilles til den 6. august hver dag kl. 16.00. Den 3. august også kl. 11.00.

Grundlaget for forestillingen er H.C. Andersens eventyr  “Hyrdinden og Skorstensfejeren“, med islæt fra Andersens andre eventyr og historier.  Vi følger flugten op gennem skorstenen og deres tur ud i den store verden, som byder på overraskelser som griske og egoistiske borgere, mystiske kinesere og en gådefuld digter der med sin magiske pen prøver at ændre historiens gang.

Billeder m.m. fra andre års opførelser kan ses her!

Billetter købes her!