ny

Den grimme ællings udflugt af Lin Ruiya 7år

Den grimme ællings udflugt: Lin Ruiya Alder 7 år.

I forbindelse med H.C. Andersen Festivals 2021 var der på Odense Rådhus en udstilling med værker udført af kinesiske børn. Overskriften på denne udstilling var: H.C. Andersen Games – udstilling. Gå på opdagelse i den smukke udstilling med kinesiske børns fortolkning af H.C. Andersens Univers. Kinesiske  Lin Ruiya på 7 år var et af børnene, der udstillede.

Nedenfor for billedet var angivet en tekst på dansk, engelsk og kinesisk. På dansk: Den grimme ælling ønsker at finde sit drømmehjem. Hvor der er varmt, fyldt med glæde og alle er venlige. Han forlod gården alene. Pludselig stødte han på en stor sø omringet af piletræer, hvis refleksion man kunne se på søen, det var som han havde set i sine drømme. På den anden side af søen var der et slot, hvis vægge var dækket af blomster. Slottet havde afrundede tage og ovale vinduer. For enden af slottet var en frugthave fyldt med lækker frugt. Det var alt sammen så smukt!

Bemærkninger: Tekstdelen til billedet indeholder så meget voksensprog, at den næppe kan være lavet af et 7 års barn /  lbj

Foto: Lars Bjørnsten Odense 2021

Se mere om H.C. Andersen Festivals Odense 2021