H.C. Andersen Festspillet “Klods Hans ” i Den fynske Landsby i Odense 2016 (1)

klods-hans2016 - x-001

Klods Hans på sin gedebuk i Den fynske Landsby

I sommeren 2016 kunne man opleve det eventyrlige og legendariske friluftsspil “H.C. Andersen Festspillene” i Den fynske Landsby i Odense. Et eventyrspil, der hvert år finder sted i smukke omgivelser i den grønne bøgeskov i landsbyen. I 2016 kan man se den festlige og farverige forestilling “Klods Hans” frit efter H.C. Andersens eventyr af samme navn, hvor bondedrengen vinder prinsessen og det halve kongerige ved at bruge sine kreative evner og fantasi. Se billeder m.m. om H.C. Andersen Festspillene i Odense i de forgangne år her!

Det er en storslået forestilling, hvor man indtænker Andersens eventyr på en kreativ og mere nutidig måde med små sjove indslag undervejs i forestillingen. Der er tale om en forestilling med ca. 70 dygtige børn og unge, der hver på deres måde bidrager til en en smuk og god oplevelse. Udover de optrædende på scenen bidrager en stor del frivillige til forestillingernes gennemførelse. Carsten Friis er instruktør og kunstnerisk leder. Mette Marstrand står for sang- og korindstudering. Line Friis Pedersen, der er forestillingens koreograf.

En festlig, farverig og sprudlende oplevelse var det at opleve skuespil, dans, musik i en forrygende forestilling på 70 minutter på en varm sommerdag i 2016.

På de efterfølgende sider kan du se billeder fra forestillingen. Foto m.m. Lars Bjørnsten Odense

Sider: 0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10