H.C. Andersen Festivals søger projekter til 2015

1-Collager16

Billeder fra H.C. Andersens festlige festival i  august 2014.

H.C. Andersen Festivals har udsendt en pressemeddelelse den 10. oktober 2014, hvor man efterlyser spændende projekter til festivalåret 2015. Her efterlyser man de unikke, vilde, kreative og mest eventyrlige idéer. H.C. Andersen Festivalen leder efter fantastiske projekter indenfor musik, teater, dans, kunst, foredrag, fortællinger og gadegøgl Der kan være med til at skabe et fantasifuldt univers i Odense Centrum under H.C. Andersen Festivals i uge 34.

Festivalen skelner mellem kultur- og uddannelsesprojekter. Projekterne skal understøtte festivalens værdiord: Mønsterbryderen, Den rastløse og rejsende, Tingenes magi, Fantasi og evnen til at forudse det uventede, At søge identitet, Anerkendelsestemaet, Ironiens mesterskab og oplevelsen, som skal være med til at beskrive H.C. Andersens univers.

I 2014 var der mere end 470 spændende kultur- og uddannelsesprojekter, der var med til at skabe liv og glæde i Odense. Udvælgelsen af projekterne sker ved at der er en komiteer og underkomiteer, der udvælger relevante projekter, der lever op til festivalens værdiord. Det er muligt at søge økonomisk støtte til de udvalgte projekter.

Ansøgninger skal være H.C. Andersen Festivals’ i hænde senest 12.12.14. Du kan se mere på festivalens hjemmeside. Ønsker du at se billeder m.m. fra de tidligere års festivaler så se her!

Foto Lars Bjørnsten Odense 2014